Det hänger på kaggen

BVC idag för att kolla om Ivan fortfarande går upp för lite. Det gör han inte. Han har ätit mer ett tag nu så jag misstänkte det. Igår fick jag i honom "äcklig" ersättning också. Med äcklig avser jag den mjölkfria som Ivan än så länge inte ätit av. BVC ville att jag skulle testa att sockra den lite och då funkar det. Varför gör man inte mjölken söt från början istället?

Idag har jag träffat några i min föräldragrupp. Vi har varit på sångstund i kyrkan. Ivan var väldigt trött men det verkade som att han lyssnade i alla fall. Det var inte så mycket folk där förutom vi. Min kompis och hennes son med spalt var med och vi fick svara på frågor från den undrande personalen. När vi var klara med sjungandet så gick vi till affär med begagnade leksaker. Jag hittade lite prylar till gosig son. Jag hittade bland annat en gåvagn. Med tanke på hur Ivan beter sig och är så kommer han att använda den om inte alltför lång tid.

Ivan ja. Han charmade BVC-tanten idag igen. Och hon är imponerad över hur tidig han är och att han är så stark redan. När han står upp är det oftast han själv som håller kroppen uppe. Det jag gör är egentligen bara att stagda upp honom för balansen har han absolut inte än. Han kryper när som helst nu. Han får inte riktigt upp mjölkkaggen från golvet ännu men när han lyckas med det får vi hägna in ett lekområde till honom ;) Börjar bli dags att barnsäkra hemmet inom en snar framtid i alla fall. Måste bland annat sätta fast tvn för jag vill inte att han ska putta på den och få den över sig...

I helgen blir det Bålsta. Vi ska ut med kompisar på lördag och svärföräldrarna ska vara barnvakt. Vi åker redan imorgon och jag ska passa på att åka lite tidigare. Jag tänkte svänga förbi mitt jobb "på vägen".

Nu börjar son bli lite småarg. Det kanske är dags för mat igen, det är ju en hel timme sen han åt så han måste vara utsvulten stackarn ;)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad kul att Ivan snart kryper eller säger man så? Kanske ska beklaga ha ha Meja är också på väldigt god väg hon häver sig upp på armarna, som när man gör armhävningar.

2010-04-16 @ 11:19:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0