Vecka 28 (27+0)

Idag gick jag in i vecka 28. Jysses vad tiden går. I går var det 13 veckor till beräknad ankomst för lillpyret. Låter mycket med tre månader kvar men jag har varit gravid i mer än dubbelt så lång tid. Innan vi vet ordet av är han här. :)

Har inte köpt mycket sen sist jag skrev. Köpte en bärsele på tradera idag. Letar också efter en bröstpump. Får låna en på sjukhuset men den är tydligen rätt stor och klumpig och fick tips om en bra liten pump att ha att bära med sig. Vet ju visserligen inte hur mycket mjölk jag kan få ut men hoppas på att kunna ge pyret bröstmjölk så länge som möjligt.

Den här veckan har jag börjat känna mig rätt stor. Det känns som att det syns att jag är gravid. Vad säger ni?
Trots min mage fick jag stå på tåget hem i fredags. Inte en enda plats fanns ledig. Fick ont i ben, rygg och mage men ville inte verka klen och be om en sittplats. Dumt jag vet men nästa gång får jag ta mod till mig och fråga om någon vill hjälpa mig.

Ont i mage och rygg ja. Har börjat få ont när jag sitter på jobbet (känns ungefär som att ryggen trycks ihop och blir 10 cm kortare varje dag). Sitter ju så mycket på väg till jobbet, på jobbet och på väg hem (och då var det som sagt ändå inte bra att stå på tåget, hmm). Och nu åker jag ju ändå bil en bit. Ska träffa en sjukgymnast på torsdag (hoppas jag, det är drop in) och fråga vad jag kan göra. Hoppas ju på att slippa gå sjukskriven igen. Förhoppningsvis behöver jag bara stretcha, träna, ha något bälte eller så för att det ska hålla sig i skick.

(PS: använder jag parenteser lite för ofta? DS.)

Kommentarer
Postat av: Malin

Det syns att du är gravid! Du är fin.

2009-09-22 @ 11:59:49
URL: http://malis.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0