15 veckor kvar...

...längre än så är det inte till beräknad ankomst. Det har pyret firat genom att leka rövare hela morgonen. Men det är skönt att känna att han rör på sig så man hela tiden vet att allt är okej.

I onsdags fick vi klart med barnvagnen. Och bilbarnstol. Uffes chef och Uffe hade pratat om barnvagn och chefen sa att han hade en om vi var intresserade. Det var en sådan modell som vi tittat på men äldre. Vi har ju hela tiden varit inne på att köpa begagnat så det var det ju ingen fara med. Jag ville ju självklart se vagnen innan jag bestämde mig. Vi åkte till chefen för att inspektera vagnen och den var jättefin trots åldern (nio år). Den är väldigt fräsch och är bara lite solblekt på skärmen (ett hjul behöver fixas men det är ju småpotatis). Ligg- och sittdel skulle vi få med. Och en overall. Och en åkpåse. Vi tyckte att det var toppen. Chefen ville inte ha något för det heller utan vi fick alltihop gratis! Inte nog med det, när vi skulle gå frågade chefen och hans fru om vi inte behövde en bilbarnstol också. Jag har varit skeptisk till begagnad bilbarnstol eftersom de kan vara krockade. Chefen sa dock att det inte var krockat och jag litar på honom. Hade det varit en vilt främmande människa hade jag inte velat använda den men nu är det ingen fara. Så helt plötsligt åkte vi hem med massor av saker och utan att behöva betala någonting! Jag är väldigt tacksam för att ha fått så dyra, fina saker! Pengarna som sparades där kan vi lägga på att vara hemma längre med Ivan eller något annat kul till honom. :)

Jag tror jag börjar få foglossning. Min rygg har bråkat igen dessutom. Barnmorskan var dock tveksam till att jag går hos kiropraktorn och vill att jag söker upp deras sjukgymnast istället. Ska försöka men dom har öppet så dumma (för mig) tider. Gäller att få ihop det okej med jobbtiderna också så att jag är borta så lite som möjligt.

Det är för övrigt rätt tungt att pendla igen. De två veckor jag jobbat har känts som tiodagarsveckor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0